PRIKSLEE WEDSTRIJDEN

Geplaatst door G Weijer   •  3 maart 2018

Vandaag 3 maart 2018 om 16:00 prikslee wedstrijden voor jong en oud. Opgave in de kantine.

Disco-schaatsen

Geplaatst door Webmaster   •  26 januari 2013

Vandaag, zaterdag 26 januari 2013, wordt de schaatsdag afgesloten met een uur gezellig disco-schaatsen. Op de klanken van gezellige muziek en met sfeerverlichting op de baan, kunnen de laatste rondjes van vandaag geschaatst worden. Uiteraard zijn in de kantine lekkere versnaperingen verkrijgbaar. Komt allen en maak er een leuke schaatsavond van!

Welkom bij IJsvereniging "De Tonckel"

Geplaatst door Webmaster   •  15 januari 2013

Het is zover. Ook de ijsvereniging heeft een eigen website. Nog niet alles staat op de site vermeld, maar er is een begin gemaakt.
Wel is op de site te zien of de ijsbaan gesloten of geopend is, en wat de openingstijden zijn. In de komende periode zullen nog wijzigingen en aanvullingen plaats vinden, dus bezoek de site regelmatig. Mocht u opmerkingen hebben over de site of als u iets geplaatst wilt hebben op de site, dan kunt u een mailtje sturen naar webmaster@detonckel.nl.

Schaatsplezier voor de jeugd

Geplaatst door Webmaster   •  4 januari 2013

Scholen met energieke meesters en juffen grijpen het winterse weer aan voor een uitje op het ijs. Op maandagmiddag 6 februari 2012 al, had OJBS Ommewending alle klassen op de schaatsen. Op ijsbaan “de Tonckel” te Zuidwending hadden zowel de leerlingen als de ouders en leerkrachten een fantastische middag.